Услуги

Можете да разчитате на нас за всички въпроси, свързани със здравето на вашите животни. Клиниката ни има оборудвана лаборатория, зала за хирургия и образна диагностика.

Доброто име е всичко в нашата професия и сме благодарни на клиентите, които ни помогнаха да изградим репутацията си на медици. Нашите излекувани пациенти са наша радост и гордост. Щастливи сме, когато ги виждаме само за профилактичен годишен преглед и ще ви помогнем да се грижите за тях така, че да бъдат винаги здрави.

Нашите Услуги

Преглед на куче в Лозенец.

Пълен клиничен преглед

Преглед на здравословното състояние за изключване на възможни заболявания и други проблеми. Ветеринарният лекар ще извърши следните дейности...

Ветеринарна хирургия

Предлагаме всички съвременни оперативни процедури за вашия домашен любимец. Cтерилизация, хирургично лечение на заболявания или травми и др.

Обезпаразитяване на куче.

Обезпаразитяване

Обезпаразитяването на домашните любимци е изключително важно не само поради факта, че могат да причинят сериозни заболявания у приемника си, но и защото могат да бъдат прехвърлени и на хората.

Храна за кучета и котки.

Храни за котки и кучета, ветеринарни диети, аксесоари

Във ветеринарна клиника „Лозенец“ ще намерите богат асортимент от храните Hills, Royal Canin, Eucanuba, Animonda и др. Можем да предложим хранително решение според нуждите, възрастта и здравословното състояние на вашите любими животни.

Зъби и ветеринарна стоматология.

Ветеринарна стоматология

Предлагаме ултразвуково почистване на зъби с упойка. Много е важно зъбният камък да се почиства в дълбочина и под крайния слой на венеца.

Куче, козина и страх

Ветеринарна дерматология

Нашата клиника акцентира върху дерматологията. Имаме голям опит и можем да се похвалим със стотици излекувани и поддържани в здрава кожа пациенти през годините.

Куче пие вода.

Лабораторни изследвания

Във ветеринарна клиника „Лозенец“ правим на място всички основни лабораторни изследвания, необходими за осигуряване на здравето на вашите домашни любимци.